Friday, February 28, 2014

Pre order Bag Rack - eta 15th March 2014

As Salam dan Sejahtera
handbag tak terurus?
jom beli bag rack yang stylo ni
boleh gantung sehingga 16 handbags
hooks boleh adjust mengikut kesesuaian
 
Pre Order bermula dari hari ni 28th Feb 14 sehingga 7th March 14
ETA pada 15th March 14
 
 
 
 
Harga Runtuh hanya RM 16 per set sahaja
tidak termasuk postage (postage RM 8)
 
if berminat, feel free to contact me:
sms / whatsapp : 010-2217745 (siti) TQVM 

Pre order basket ball - eta 15th March 2014

As Salam dan Sejahtera

basket ball set yang comel untuk anak-anak anda pada harga yang serious mampu milik
Pre Order bermula dari hari ni 28th Feb 14 sehingga 7th March 14
ETA pada 15th March 14
 

 
Harga Runtuh hanya RM 20 per set sahaja
tidak termasuk postage (postage RM 8)
if berminat, feel free to contact me:
sms / whatsapp : 010-2217745 (siti) TQVM  


 

Wednesday, February 19, 2014

CK Sleepsuit 3 in 1

As Salam dan Sejahtera
CK sleepsuit 3 in 1 yang super duper comel and colourful
ada design untuk baby boy and baby girl

ada bermacam-macam size ye
3m
6m
9m
12m
ada macam-macam design yang comel untuk baby girl and boy
kalau uols nak, i boleh carikan design yang comel-comel for u =)
uols just mention nak size apa and for baby girl or boy
contoh etty beli. ku jual ye mek =)
contoh baby girl. sangat comel sampai bling-bling mata nak pilih tuk erina. thanks dear. ct jual tau 
   
Harga Runtuh hanya RM 45 per set sahaja

tidak termasuk postage (postage RM 7)

kalau amek 2 set, i bagi discount lagi =)

 

if berminat, feel free to contact me: 


sms / whatsapp : 010-2217745 (siti) TQVM 

carter's pant 5 in 1

As Salam dan Sejahtera
Carter's pant 5 in 1
Sangat comel sangat cute n sangat colourful
ada design untuk baby boy and baby girl

bermacam-macam size
3m
6m
9m
12m
18m
24m
ada macam-macam design yang comel untuk baby girl and boy. 
kalau uols nak, i boleh carikan design yang comel-comel for u =)
uols just mention nak size apa and for baby girl or boy
contoh baby boy
contoh baby girl
Harga Runtuh hanya RM 33 per set sahaja

tidak termasuk postage (postage RM 7)
kalau amek 2 set, i bagi discount lagi =)
 

if berminat, feel free to contact me:


sms / whatsapp : 010-2217745 (siti) TQVM

carter's rompers short / long / sleeveless 5 in 1

As Salam dan Sejahtera

Carter's rompers short / long / sleeveless 5 in 1
Sangat comel sangat cute n sangat colourful
ada design untuk baby boy and baby girl

ada bermacam-macam size ye
Nb
3m
6m
9m
12m
18m
24m

ada macam-macam design yang comel untuk baby girl and boy. 
kalau uols nak, i boleh carikan design yang comel-comel for u =)
uols just mention nak size apa and for baby girl or boy
ni contoh design carter's rompers short:
design untuk gegirl. eh ada macam-macam design yang comel-comel
design untuk boboy. macam biasa, ada banyak design yang comel-comel
design gegirl dan boboy
baby girl
baby boy

ni pulak contoh design untuk carter's rompers long:
5 in 1

ni contoh design untuk carter's rompers sleeveless
sekarang ni kan musim panas
so sesuai la bagi baby uols pakai rompers yang takde lengan ni =) 
ni contoh untuk baby girl. ada macam-macam design yang comel lote
ni contoh untuk baby boy. ada macam-macam design yang comel lote

Harga Runtuh hanya RM 30 per set sahaja
tidak termasuk postage (postage RM 7)
kalau amek 2 set, i bagi discount lagi =)
if berminat, feel free to contact me:


sms / whatsapp : 010-2217745 (siti) TQVM

shake n take 2 botol 1 mesin

As Salam dan Sejahtera

Siapa nak hidup sihat?
jom la join saya bershake n take.
shake n take ni terdiri daripada 2 botol dan 1 mesin. 2 botol ye kawan-kawan.
macam saya, setiap hari mesti google 1 resepi. barulah terasa segar dan sedap =) 

shake n take dari customer saya liyana. thanks yana. akak jual tau

from yana again. kak jual na =)
giliran saya ber shake n take pulak. watermelon smoothie

choc smoothie with hershey syrup + whipped cream
choc + watermelon smoothie


harga runtuh RM 65 include postage
diulangi termasuk postage ye kawan-kawan
confirm murah and murah and murah =)

if berminat, feel free to contact me:
sms / whatsapp : 010-2217745 (siti)
TQVM